The Right Answer(s)

8-2=6

3+4=7

10-8=2

“Great job.”

She stood beside me smiling. “This was too easy.”

I flipped the paper over…

Hal bought a pear for 5 cents and gum for 5 cents. How much did they both cost?

My seven year-old’s answer? 5 cents.

Sometimes there’s more than one right answer. Especially when the question is badly worded.

May we all ask better and think differently to find the answers.

We cannot solve our problems thinking quote Einstein

2 Comments